BEHANDLINGAR

Intresset för avancerad hudvård med vetenskapligt dokumenterade aktiva ingredienser som bevisat ger resultat har vuxit kraftigt både i Sverige och internationellt. Vi är en av dem.

Vi har utbildning och kompetens att utföra dessa avancerade behandlingar. Är det första gången du är hos oss rekommenderar vi dig att börja med en klassisk behandling. Då gör vi både hudanalys, djuprengöring samt anpassad hudvård med portömning, mask/serum. Utifrån dina funderingar kan vi därefter erbjuda mer avancerad hudvård utifrån ditt tillstånd, hudtyp och problem, för att nå ytterligare önskade resultat.  Vi håller även kurser i hudvård. Kontakta oss gärna för mer information och eventuell bokning. .  OBSERVERA att det finns flera behandlingar på boka direkt n de som omnämns på vår hemsida och att priserna inte alltid är uppdaterade på hemsidan! Priserna på boka direkt gäller.

behandlingar-content

De tillstånd och problem du kan motverka med en kombination av produkter och behandlingar är:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy
  • Torr glåmig och uttorkad hy
  • Oelastisk och slapp hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Pigmentfläckar
  • Akne/fet hy

Se vilka Ansiktsbehandlingar vi erbjuder här!

.

I en lugn kropp arbetar hjärnan smartast! -Att få en skön, långsam och djupgående massage ger inte enbart den där efterlängtade stunden av njutning och egentid, den ger hälsa och förbättrad prestation! 

Massage är en effektiv friskvårdsbehandling som har en rad positiva egenskaper på din hälsa. Det är viktigt för hela kroppssystemet att gå in i vilofas efter att varit i ”TODO”-fas då vi ofta utsätter oss för stress i den aktiva fasen. Tänk på att även att i flera av våra ansiktsbehandlingar ingår massage av nacke, dekolletage och ansikte.

De goda effekterna med massage är:
* Frisätter oxytocin, ett måbra-hormon”
* Ökar ditt immunförsvar
* Sänker blodtrycket
* Ger bättre sömn
* Bättre mag- och tarmfunktion
* Ökar cirkulationen
* Ökar förmågan till läkning av sår och muskelmassa
* Minskar ångest
* Sänker smärtnivåer
* Ökar koncentrationsförmågan
* Stärker självkänslan

Se vilka Massage & kroppsbehandlingar vi erbjuder här!