OM OSS

Vår passion

Förutom att vi verkligen tycker om att göra det mysigt, att pyssla om och skapa en god miljö, så finns ett stort intresse för all kunskap och nya rön om hudvård och hälsa. Det är både viktigt med kritiskt tänkande och att ta reda på orsak – verkan. Vi läser gärna det där som står med väldigt liten text, dvs ingredienser. Vi prenumererar på forskning om huden, om ny teknologi, om nya rön inom hälsa i allmänhet. Vi tycker det är viktigt att skapa medvetenhet hos våra kunder och tycker om att dela med oss av vår kunskap! 

 

Vår kunskap

Vi vågar påstå att vi är de mest skolade terapeuterna i området.  Med över 400 högskolepoäng utöver de rent terapeutiska kurserna så har vi samlat på oss en del vetande. De akademiska studierna är inom område cellfysiologi, mikrobiologi, dermatologi, organisk och oorganisk kemi, anatomi, humanfysiologi, genetik, hygien och smittskydd, farmakologi,  laboratorie- och forskningsarbete.

 

Vår bransch

Det är lätt att som konsument (och även för oss terapeuter) att konstatera att det finns en uppsjö produkter och det kan för många vara svårt att avgör vad som är bra. Alla är ju superbra om man lyssnar till reklamen!
Men vad består produkten av? Hur fungerar de ihop med andra produkter? Hur fungerar den på just mig? Alla dessa frågor och all reklam gör denna värld till en djungel! Då är kunskap lösningen.

Även vi i branschen uppsöks av en del ”lycksökare” som ger sig in i hälsobranschen och vi möter nästan dagligen säljare av varierade kvalifikationer. Du kan hitta mycket på Google men allt är inte riktigt som står där. Den mesta kunskapen och fakta runt dermatologin finns enbart i databaser som du ej kommer åt vanligtvis.

Vi välkomnar resultatet av den utredning som initierats och som socialstyrelsen fått på sitt bord som remittent. Den ska vara ett underlag till hur regler och direktiv ska utformas för vilka som ska få göra vad i branschen när det finns så mycket avancerade metoder och maskiner samt medicinsk hudvård. Kommer vara en ytterligare garanti för dig som kund är tanken!

 

Personal

Ann-Cathrine
Leg Sjuksköterska, diplomerad medicinsk hudvårdsterapeut, spaterapeut och diplomerad massör.
Har arbetat på bl a Strömstad Spa och Resort.

Jonna
Certifierad hudterapeut och massör.
Arbetar även som hudterapeut i Uddevalla.

Ida
Timanställd hudterapeut
Flerårig erfarenhet från SPA-anläggningar på olika semesterorter via Ving.

.

 

 

seyf-logo  Logo-Blue-on-white-SMALL-   ssk brosch    organicbild

 

 

gilda_logo21                         agi-logga